Pe unde am fost, ce am făcut...

Veterani ai faptelor bune

Nu! Nu a fost o acțiune ofensivă militară… ci o “șarjă de bunătate”. La semnalul “Adunarea!” sunat de chapterul Veterans România din Brașov, riderii noștri s-au mobilizat și împreună cu surorile din NRV, au făcut sărbătorile mai frumoase unei bunici care îngrijește singură 3 nepoți.De data aceasta le-am oferit alimente pentru 2-3 luni, hăinuțe de iarnă pentru copii și, cel mai important, speranța și șansa unui viitor mai bun!

Da, nu am reușit să rezolvăm toate problemele familiei, dar măcar un zâmbet de Sărbători le-am adus. Familia Florea din Dumbrăvița va primi tot sprijinul nostru, vom finaliza casa lor, vom sprijini copiii în școală… Iar dacă vreunul din cei trei copii va dori să ne urmeze cariera, slujind sub Drapel, vom fi și mai mândri! Suntem oameni de onoare și ne ținem promisiunile!

Mulțumim NRV ! Suflete frumoase!
Iar Dan Murariu – Doomstriker LEMC, ne înclinăm! Cele 30 kg de carne trimise familiei Florea au ajuns la ei! Respect, camarade!

269692099_145637707812757_8500610395896127248_n

In lupta pana la ceruri!

273493200_3087107511502837_6997533050075653598_n
Domnul General Theodoru, Domnul General Cosmonaut Prunariu, Domnul Comandor Filip împreună cu Președinta Internațională a Night Ravens LEMC, la activitatea de comemorare a Domnului General Ioan Dobran.

"Exista un singur barbat cu mana de fier in Romania si acela este Regina!"

“Românii mei! Voi care în sfârșit v-ați unit, voi care, după veacuri de așteptare, ați îndeplinit idealul vostru sfânt, fiți mari în ceasul bucuriei după cum ați fost mari în ceasul încercărilor!
Măreț este ceasul împlinirilor, măreț ca și ceasul nașterii – și ca mama care își iubește copiii, cu atât mai dragi cu cât i-au fost mai mari chinul și suferința pe care le-au indurat cu ei, te rog, poporul meu, dă-mi și mie o Românie mai mare și mai bună, pentru care am luptat cu toții împreună, în care avem o înflăcărată credință, Eu cu voi toți.” Regina Maria, Noiembrie 1918, Iași

Corabiile sunt comorile marii, turnurile sunt comorile oraselor si copiii sunt comorile oamenilor!

Comunitatea moto este o familie extinsă. Este locul unde ai frați, surori, părinți, OAMENI.
Ieri, am fost părinți pentru copiii din Roșiori, găzduiți și îndrumați de Padre al nostru (Parintele Gabriel). Și ne-am simțit și noi tot ai lui.

Respect fraților Green Knights, Slow Riders, Doomstrikers, Free Riders, Intruder Owners Club și tuturor celor care au ajutat și au participat și cu sufletul.

Night Ravens a rămas cu o bucată de inima la copiii de la Roșiori.

Iepurasul are pene negre

Weekendul acesta, trezoriera chapterului Central, s-a mobilizat alături de organizatorii Caravanei 4×4 “Dăruim de Paști”, pentru a aduce o bucurie în sufletele celor nevoiași.De la pregătirile de strângeri de fonduri, ambalat și dus către casele oamenilor, voluntarii ce nu au fost puțini, au reușit să surprindă câteva momente în fotografii.

Mulțumim organizatorilor pentru oportunitatea de a ajuta și să ne revedem cu bine în alte activități de suflet!

Bikers code is what builds the colors

Conduită, organizare, implicare, asa am putea descrie impecabila deschidere oficială a sezonului.

Mulțumim Ride&Ride pentru reușita colaborare și oportunitatea de a coordona acest eveniment memorabil.

Night Ravens LEMC și Night Ravens LEMC Chapter Black Sea rock!