Cine suntem?

ONCE A RAVEN, ALWAYS A RAVEN!

Despre club

Este singurul club moto din lume, de tip law enforcement, exclusiv de femei. Fondat în România, în anul 2020, Night Ravens este și primul de acest gen din lume.

Regulamentul tradițional internațional interzicea femeii apartenența ca membru cu drepturi depline, încă din anii `40. Astfel, după o analiză atentă a comunității moto internaționale și naționale, am făcut un pas periculos, dar necesar în istoria motociclismului internațional, care a oferit șansa prin care orice motociclistă, cadru activ sau retras din structurile de apărare, dar şi orice femeie first responder sau civilă cu afinități în domeniu, să poată beneficia de drepturi egale, ca orice motociclist și membru din LE MC-urile și MC-urile respectate din lume.

Night Ravens LEMC are 3 chaptere active pe teritoriul României: Chapter SouthSide, Chapter BlackSea și Chapter Central. Night Ravens LEMC a activat și membrele Nomads pe teritoriul Italiei, începând cu 1 Mai 2022, urmând să se extindă și în alte țări din Europa.

Night Ravens LEMC face parte, ca membru în mod oficial, din Alianța Internațională a MC-urilor, numită “The Alliance of First Responder & Law Abiding Motorcycle Clubs”.

Night Ravens LEMC primește distincția “Woman of The Year 2022”, oferită Președintei Internaționale în cadrul Premiilor Ocho Awards Dallas, SUA.

Acțiuni și activități

Night Ravens LE MC se implică în foarte multe activități de prevenție și combatere, cu precădere a delincvenței juvenile în școli, coroborate cu acțiuni de sprijin pentru femeile abuzate si sprijin veteranilor de razboi si familiilor cu situatii precare.

Demarăm proiecte de bootcamp de pregătire pentru copiii defavorizați.

Profilul membrei Night Ravens LEMC

Cea mai tânără membră are 21 de ani, iar cea mai experimentată, 47. Printre membre regăsim ofițeri si subofițeri din toate structurile nationale de aparare a tarii, dar şi personal civil, respectându-se toate prevederile Statutului în acest sens.

Membra Night Ravens este o persoană integră, cu valori morale sănătoase, care promovează corectitudinea, empatia, care știe să relaționeze cu cei din jur, care înțelege importanța obiectivelor clubului și care se implică în activitățile sale.

Cum poți deveni membru

Clubul nostru respectă un statut destul de riguros, cu anumite condiții de eligibilitate.

Există o serie de documente ce trebuie prezentate în vederea aderării la club, printre acestea numărându-se: cazierul rutier, cazierul judiciar, permis moto și deținerea unei motociclete peste 500cmc. După efectuarea verificărilor, aspiranta va parcurge, conform regulamentului, pașii aferenți Hangaround, Prospect și Full Color, în baza deciziei Sergentului și respectând normele prevăzute în Statut.

Pentru mai multe informații, vă așteptăm să ne scrieți pe adresele:
  • sgt@nightravens.org
  • secretariat@nightravens.org
  • intl@nightravens.org.