Leave a comment

Când un gest mărunt poate schimba ceva

În luna octombrie a anului 2020, NIGHT RAVENS LEMC ROMANIA și-a adus contibuția în proiectul “România plantează pentru mâine”, prin acțiunea de la Vânatorii Mici din județul Giugiu, unde s-au plantat aproximativ 10.000 de copaci. Întelegand că “Lumea de mâine se clădește azi”, ne-am alăturat voluntarilor Act for Tomorrow și Țara lui Andrei, sădind semințe pentru un viitor sustenabil. Pentru noi, acțiunea a insemnat un pas inainte spre educatia civica, fiind plăcut surprinse de alăturarea familiilor însoțite de copilași, din satele vecine. Ne dorim să contribuim la creșterea suprafețelor împădurite din România și să oferim oxigen generațiilor viitoare. Fetele din NIGHT RAVENS LEMC ROMANIA cladesc in fiecare zi o bucatica din vise!

 

 

 

In luna noiembrie, Night Ravens LEMC, a participat la o initiativa a INGERULUI COPIILOR ARDELENI, Luanna Pascu, si ne-am bucurat de un drum la Cluj, in care am dus si impachetat seturi de igiena pentru copiii si adolescentii defavorizati.
In special in contextul pandemiei, am invatat cat de importanta este igiena si ni s-a parut revoltator ca, in anul 2020, inca exista sapunul ca un lux.
Normalitatea nu trebuie sa fie un lux, ci un mod de viata!

 

 

 

Luna ianuarie ne-a adus in fata unei noi lectii de viata. Inca o data, am vazut, am simtit si am trait, chiar si pentru cateva ore, alaturi de familiile defavorizate, protagoniste ale celei mai sarace comune din Romania.
In contrast cu neajunsurile, am intalnit oameni care compensau prin bunatate, bun simt si blandete. Am intalnit copii harnici si buni la invatatura si batrani cu ochii blanzi, dar cutremurati de boli si saracie.
Am ascultat, am ras si am plans si am incercat, in vremea in care toti uita de ei, sa ii alinam, asigurandu-le cele necesare pana la urmatoarea noastra vizita, in acea comuna din dealul teleormanean, Necsesti.
Va fi bine, pentru ca Night Ravens LEMC Romania a adoptat suflete si povesti pe care suntem datoare sa le facem frumoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *